Uncategorized

“En minut av kärlek” Superhjältar mot cancer

Superhjältar mot cancer beskriver det så fint: ”Det tar bara en minut att göra skillnad i ett barns liv!” Det tar bara en minut att… Få ett barn att le. Lyssna till ett barn. Krama ett barn. Lära sig barnets namn. Ge en high five. Att med enkla medel skapa stordåd skulle jag vilja säga. När jag fick frågan om att skapa en tavla till deras välgörenhetsgala var svaret självklart JA! Inspirationen flödade. För ändamålet skulpterade jag detta hjärta av återvunnet hantverk. ”En minut av kärlek” (60x72cm) växer sig starkt ut ur en vacker handgjord gammal ram. Det är inte varje dag som jag har hjälp av Stålmannen att bära konst, det kändes extra bra kan jag säga! Tack Martin Laurell för strålande utförd auktion! Mitt största varmaste och innerligaste tack går till Charlotte Bergman för din osvikligt höga standard på allt du gör samt till Superhjältar mot cancer för att ni är så generösa med era minuter. Tillsammans gjorde vi skillnad igår, tack

Comments Off on “En minut av kärlek” Superhjältar mot cancer

This is mindful and groovy art for your playful senses! Jag har det i blodet. Jag får starka ingivelser och arbetar utifrån dessa med de material jag anser nödvändiga. Jag arbetar med olja, akryl, akvarell, gips, silver, guld, stål, trä, keramik, tyger, lack, tusch, tapetklister, foton, tidningsurklipp, gamla ramar, möbler och vad helst jag kommer över. Blandningen av olika tekniker och material ger varje verk en unik känsla och utstrålning. Så långt det går är mina verk miljövänliga samt av återvunnet material. Bakgrund: Foto Fotoakademin 2012 samt privat med fotograf Åke Matson 2011. Möbeltapetsering Studieförbundet 2010. Keramik Folkuniversitetet 2007. Silversmide Folkuniversitetet 2005-2006, 2008. Mönsterkonstruktion Art College 2002-2003, Tillskärarakademin 2003-2004. Textil konst Gerlesborgsskolan 2003. Kroki, Akvarell och Modeteckning Art College 2001-2003 Konsthistoria, Design och Franska L'université de Strasbourg 2000.

X