Uncategorized

Officiellt överlämnande av “Fjällbackafisken”

 

I kväll var det Samhällsföreningsmöte på Stora Hotellet i Fjällbacka. Här hade jag den stora äran att få närvara och officiellt överlämna “Fjällbackafisken” som jag skapat av gamla Fjällbackamonogram. Fullproppat med folk och en sådan härlig stämning! Stort tack för varmt mottagande och för den vackra buketten!

Comments Off on Officiellt överlämnande av “Fjällbackafisken”

This is mindful and groovy art for your playful senses! Jag har det i blodet. Jag får starka ingivelser och arbetar utifrån dessa med de material jag anser nödvändiga. Jag arbetar med olja, akryl, akvarell, gips, silver, guld, stål, trä, keramik, tyger, lack, tusch, tapetklister, foton, tidningsurklipp, gamla ramar, möbler och vad helst jag kommer över. Blandningen av olika tekniker och material ger varje verk en unik känsla och utstrålning. Så långt det går är mina verk miljövänliga samt av återvunnet material. Bakgrund: Foto Fotoakademin 2012 samt privat med fotograf Åke Matson 2011. Möbeltapetsering Studieförbundet 2010. Keramik Folkuniversitetet 2007. Silversmide Folkuniversitetet 2005-2006, 2008. Mönsterkonstruktion Art College 2002-2003, Tillskärarakademin 2003-2004. Textil konst Gerlesborgsskolan 2003. Kroki, Akvarell och Modeteckning Art College 2001-2003 Konsthistoria, Design och Franska L'université de Strasbourg 2000.

X