Uncategorized

Rädda liv – lägg ett bud! Med Hjärtebarns Fonden som förmånstagare har jag i samarbete med Jio Möbler skapat detta unika konstverk som nu går under klubban!

Charlotte_Olsson_CharlotteOlssonArt_Art_JioMobler_Hjartebarnsfonden_auktionNär det anrika företaget Jio Möbler kontaktade mig angående ett samarbete med Hjärtebarns Fonden som förmånstagare tvekade jag inte en sekund. Hjärtebarnsfonden är den enda organisationen i Sverige som finns till för alla som lever med ett medfött hjärtfel. De stödjer både forskningsprojekt samt driver opinion, vilket är enormt viktigt. För mer information om deras fantastiska arbete vänligen besök www.hjartebarn.se

Jio Möbler i Jönköping står för yppersta hantverk, originalitet och kvalitét som håller generation efter generation. Deras hållbarhetstänk inspirerar mig lika mycket som den klassiska stil de följer. Av Jio Möblers exklusiva stol LXVI jag nu skapat detta konstverk. Med återvunna spetsar och broderier har jag skulpterat och målat på mitt klassiska vis. Både fram och bak på ryggstödet tronar härliga hjärtan som jag förgyllt med bladguld. Jag har sedan tidigare god erfarenhet av att hjälpa välgörenhetsorganisationer på liknande sätt. Det är en fantastisk möjlighet som jag verkligen brinner för!

Under april har ni alltså möjlighet att lägga bud samt sprida detta till så många som möjligt så att Hjärtebarnsfonden får in en rejäl slant. Auktionen avslutas söndagen den 30 april 2017 kl 19.00. Bud lägger ni till info@jiomobler.se På hemsidan www.jiomobler.se uppdateras buden kontinuerligt.

Lycka till!

Comments Off on Rädda liv – lägg ett bud! Med Hjärtebarns Fonden som förmånstagare har jag i samarbete med Jio Möbler skapat detta unika konstverk som nu går under klubban!

This is mindful and groovy art for your playful senses! Jag har det i blodet. Jag får starka ingivelser och arbetar utifrån dessa med de material jag anser nödvändiga. Jag arbetar med olja, akryl, akvarell, gips, silver, guld, stål, trä, keramik, tyger, lack, tusch, tapetklister, foton, tidningsurklipp, gamla ramar, möbler och vad helst jag kommer över. Blandningen av olika tekniker och material ger varje verk en unik känsla och utstrålning. Så långt det går är mina verk miljövänliga samt av återvunnet material. Bakgrund: Foto Fotoakademin 2012 samt privat med fotograf Åke Matson 2011. Möbeltapetsering Studieförbundet 2010. Keramik Folkuniversitetet 2007. Silversmide Folkuniversitetet 2005-2006, 2008. Mönsterkonstruktion Art College 2002-2003, Tillskärarakademin 2003-2004. Textil konst Gerlesborgsskolan 2003. Kroki, Akvarell och Modeteckning Art College 2001-2003 Konsthistoria, Design och Franska L'université de Strasbourg 2000.

X