Uncategorized

Tårtor har visst alltid varit min grej ..

 

…hittade denna lilla godbiten från sent 1900-tal. -96 närmare bestämt 🙂

Jag har alltid målat, skulpterat, sytt och uttryckt mig på mitt sätt inom konsten. Tekniken som jag använt mig av de senaste åren är på något vis summan av detta. Noga framarbetad under hela mitt liv. Nu är jag hemma! Och det värmer mitt hjärta att se tillbaka på godsaker som denna!

Comments Off on Tårtor har visst alltid varit min grej ..

This is mindful and groovy art for your playful senses! Jag har det i blodet. Jag får starka ingivelser och arbetar utifrån dessa med de material jag anser nödvändiga. Jag arbetar med olja, akryl, akvarell, gips, silver, guld, stål, trä, keramik, tyger, lack, tusch, tapetklister, foton, tidningsurklipp, gamla ramar, möbler och vad helst jag kommer över. Blandningen av olika tekniker och material ger varje verk en unik känsla och utstrålning. Så långt det går är mina verk miljövänliga samt av återvunnet material. Bakgrund: Foto Fotoakademin 2012 samt privat med fotograf Åke Matson 2011. Möbeltapetsering Studieförbundet 2010. Keramik Folkuniversitetet 2007. Silversmide Folkuniversitetet 2005-2006, 2008. Mönsterkonstruktion Art College 2002-2003, Tillskärarakademin 2003-2004. Textil konst Gerlesborgsskolan 2003. Kroki, Akvarell och Modeteckning Art College 2001-2003 Konsthistoria, Design och Franska L'université de Strasbourg 2000.

X